Ну що ж, пересічних більше. Згодна. І їм дійсно до лампочки все, що відбувається в країні, їм не до патріотизму. Аби своя торба була повна. Та тільки я все одно думаю, що пасіонарії будуть в авангарді. Ти тоді таки збив мене з пантелику. Я все написала правильно. Велику роль повинні відіграти знання і культура. А з цим поки що велика проблема. Особливо з культурою.
Ось тут хтось оцінив твою роботу, але ж коментар не написав. Чому?
Дякую за відгук, Надя! Згоден з тобою, що внутрішня культура людини визначає її уподобання, включаючи і політичні погляди. Прищеплення культури може зайняти довгі десятиліття. Ясно, як божий день, що в України немає стільки часу на таку "терапію". Саме через це єдиним порятунком української нації я бачу появу Провідника-патріота. Не УДАВАНОГО патріота з партійно-комсомольським минулим, а СПРАВЖНЬОГО. Україною вже 27 років правлять виключно комуністи та комсомольці. Всі президенти, без виключення, були саме з такого табору. Мені здається, що цю лінію треба переривати. Годі! Час для іншої генерації та ментальності! Чи є такі люди? Навалом! Гадаю, що так воно і буде - на чолі України доволі скоро стане ПАТРІОТ. Стосовно ж того, що люди нічого не пишуть, то це абсолютно типово для цього сайту. Тут актив - кілька пенсіонерів. Ото і все!
Хірургічний метод, кажете... Воно то так швидко і надійно та не всюди він підходить. От як відділити, сіячів, копачів і всяких таких, як вони живуть на нашій таки землі, от бачите... Говорити можна багато, а зробити не так - то просто. Щодо президента - патріота, то я його, якщо чесно, не бачу, а хотілось би, щоб знайшовся такий розумний, господарний і тверезо оцінював ситуацію, який би своїми діями відразу показав, що він за народ ось такому, хоч і не відразу, а повірять.
Пані Катерино, ті, котрі на авансцені бійки(саме ТАК!) за булаву, так чи інакше, - частка кланово-олігархічної клептократії, котра панує в Україні ще з часів парторга Кучми. Себто, в цьому гурті не тільки Ви, але й ніхто нічого доброго побачити не може. Але є й інші. Ці хлопці та дівчата лякають пересічних мало не до, вибачаюсь, усирачки, бо визначають себе, як НАЦІОНАЛІСТІВ. Моя чітка думка така: Україна вже залічена зеленкою та припарками, тому час для хірургії. Кращих хірургів зараз, ніж відчайдухи з націоналістичного загалу в Україні нема. Як і коли - це єдине питання. Дмитро Ярош вже трошки натякав нещодавно, що в разі потреби його герої "будуть валити". Кого? Та сволоту антиукраїнську! Бо кров людська - не водиця! Душі героїв вимагають з неба помсти. Не має так бути, аби на крові пасіонаріїв жирувала всіляка сволота!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")