ЗАРИМОВКИ
Є описки, є обмовки,
А у мене заримовки.
Під прикриттям брехливих фраз
Нас дурять цінами на газ.
Нашим найбагатшим
З кожним день все краще.
Нашим найбіднішим
З кожним днем все гірше.
Міністр наш антисоціальний
Роз'ївсь, мов хряк, на бідуванні..
Як таке покращення,
То яке ж погіршення???
Реформи тільки для проформи
Бо від реформ нема прокорму.
Добробут для пенсіонера
При нашім уряді хімера.
Там, де в занепаді наука,
До майбуття немає руху.
Гей, можновладці схаменіться!
На наші біди подивіться!
Для вас омріяна Європи,
А нам прикрити нічим ...
Обвалили нашю гривню,
І заможні стали бідні.
Люди від реформ по норах,
А прибутки по офшорах.
Для злодюги депутата
Статів завжди малувато.
Том він голосом торгує,
А народу глас не чує
У житті вони удави,
А у залі кнопкодави
На Сейшели і Мальдиви
Поспішає люд щасливий.
Все до рук він встиг прибрати..
ЧОму ж не відпочивати?.
Додав: вершник (25.10.2018)
| Автор: © Юрій Іванов
Розміщено на сторінці : Українцям
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 1449 чол.
у Вас # закладок
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 1
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА