Молімось, українці разом.
Наша сила в єдності із Богом!
Сила, Господь, в Тебе, в руці
Ти – Бог наш Премудрий Святий,
Не дай піти на манівці,
Направ нас, очі нам відкрий,
Щоб всі побачили брехню,
Песиголов’ячий базар,
Брудну їх підлу маячню,
Злодюг ненаситних азарт.
Брехливе все, Господь, гони
Щоб слід від них навік пропав,
Й ганьбою вкрилися вони:
Народ Твій тішивсaя, співав.
Від Тебе Президент, нехай,
І знову, буде, Боже, в нас.
Хай зацвіте наш рідний край
В благословенний Богом час.
|