Кличу до мудрості і серця.
Господи Боже наш милосердний,
Всім Ти прощаєш гріх наш щоденний.
Дай нам любові, також, прощати,
Гнівом, помстою, щоб не палати,
Бачити добре, вдячними бути.
Дай нам мудрості вчасно збагнути:
Ворог мокшанський виліз з криївок –
Влазить в серце й до наших домівок.
Боже, відкрий нам очі і розум,
Ти веди нас, і будемо разом
За Вітчизну свою Україну –
Незалежну, святу і Єдину!
Благослови і підтримай, Боже, Петра Олексійовича Порошенка!
|