Маніпуляція свідомістю
Через неправду з чужих слів,
Під прикриттям мережки совісті,
Але з законністю напів..
Бажане видане в реалії,
Закуте гамірним стипір'ям,
Задля підвищення регалії,
Розумним стрінуте зневір'ям...
Шкода обманутих емоцій,
Хто ілюзорно у омані,
Але який є сенс промоцій,
Коли не бути з неба манні?..
Заручники лишень амбіцій,
На жаль приречених на гравій,
Будьте мудрішими між фікцій,
Не завжди бо уперті - праві...
|