Героям слава! Вірш був написаний, мабуть, під впливом відпочинку в Греції. Тішить те, що Ваша страждальна, зболена душа не замкнулася в собі, а відкрито, з любов*ю, сприймає всі народи світу. З повагою Чумак.
Так, Пані Катерино, я з дружиною відвідав Грецію і там впізнав людей, які знали хоч що про Україну. І цей вірш власне про це. А ми були в Греції з нагоди нашого золтого ювілею з дня вінчання. Це нам подарували наші сини. Але і там я дивлячись на грецькі гори і моря думав про Україну і українців. Дякую Вам за слово, Пані Катерино. З повагою Василь Шляхтич з Польщі.
Власне так! Я, деб не бував, завжди говорю хто я, спілкуюся своєю мовою. І так ТРИМАЙМО! Нас зрозуміють і будуть шанувати, якщо самі своє РІДНЕ шанувати будемо. З повагою Василь Шляхтич з Польщі.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")