Моя країна - ненька Україна Горить вогнем від рук зневірених в людську мораль собак. Невже не можна мати спокій в серці, а не визжать від болі втрат. Нехай же путінсткі закони панують в вас, Панове жалюгідні москалі, Беріть своїх собак у руки і правте в себе, На своїй землі! Нас рятувать вони зібрались... Невже? Від кого ж? Ну! Скажіть! Ми мирно жили, не тужили До поки ви рятунок не знайшли Та згляньтеся ви, люди добрі, Рятуйте ви себе, поки є час, Бо ви під впливом диктатури Й самі стаєте вже одні з собак. Рятуйтеся ви добрі люди! Цей Путін точно вас погубить! Не слухайте брехні ви на тв Від брехунів отих, Які обманом же Вже загубили сотні, тисячі людей І стільж вже невинних і дітей. Бо ті хто брешуть вже й самі в то вірять, А правда ж не така, та зовсім ж не така! Очніться, я благаю, люди. Тоді ж можливо мир у нас і буде.
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 2133 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")