Шкода що так мало тут , на цей сайт заходять люди , адже спілкування на рідній мові - це СИЛА . На жаль ... люди , а багато і дітей лізуть у багно інтернету , туди де так багато сміття для душі , діти це не розуміють , а дорослі не хочуть усвідомити , а для українців зараз необхідно все найкраще і просто щось добре казати для усіх людей щоб ми зрозуміли - тільки спільнота , тільки згуртування спасуть усіх нас , і всіх добрих людей у світі , шкода якщо хтось це до сих пір не хоче ніяк зрозуміти .
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")