моїм друзям – військовослужбовцям Збройних Сил України в переддень 6 грудня – їх професійного свята – присвячую. Для тебе невідомий шлях назад, Ти – син атаки і племінник бою, А для Вітчизни ти простий Солдат – Солдат, що захища її собою. Пройшов Ліберію ти, Сьєру і Ліван, В Іраку й Косово від куль стікав ти кров’ю. Твій батько захищав Афганістан, А дід загинув в битві під Москвою. Обов’язок ти пам’ятав завжди, Завжди був вірним честі і присязі. І, хай тебе не жалують вожді, – Ніколи ти не зраджував наказу… Я келих підніму за всіх отих, Хто захищає мир на цій планеті, Удачі їм! І хочу, щоб за них… … Ніколи і ніде не пили третій… Івано-Франківськ 02 грудня 2009р.
|