Гуртуймось ,браття,поки ще на волі, гуртуймось ,браття,поки ще живі, бо знов ходитемемо голі, поклони відбиваючи Москві. Збираймось вкупі,воєдино, збираймось,поки ще не вийшов дух, не підставляймо згорбленої спини, щоб хтось на плечі скинув нам лантух. І скерував тендітною рукою, кому куди іти,що говорить, лягати спать і прокидатися з бідою і Бога,як колись,хулить. Ховати рідних без свічок,молитви, під п*яну музику сопти... гуртуймось ,браття,треба--то й до битви, хто хоче жить по-людські,не гнисти. Прокиньмось,браття,очі роздерімо, не даймо зрізати пагіння молоде. В штики отих безбатченків зустрінем,-- червона сарана ще потоптом іде.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")