Та в мене немає сумнівів щодо наявності гарних людей навколо, заради яких хочеться жити, творити і робити цей світ кращим. А цього вірша було написано про інших, на яких мені ніколи б не хотілося бути схожою. Вважаю, що треба мати мужність не тільки оспівувати прекрасне, а й вказувати вголос про негідне, треба все називати своїми іменами. Така моя життєва позиція.
Цікавий пантеон моральних калік. На жаль їх кількість зростає. Згоден пані Наталія - все треба називати своїми іменами. І коли болить, то про те й писати. Може когось це направить на шлях істини, тоді нас стане більше.
Не вітер приносить нам лихо - Від протягів всі болячки! Попереду ввічливі й тихі, За спинами зводять курки... Це колись я про подібне явище пробував так писати. Чудовий вірш!
Першим був Сковорода! Тільки у нього виходило трішечки веселіше. Можливо тоді було менше людей уражених люкавством та лицемірством? ні, не так. Тоді можна було посміятися над вибраними, тепер - над собою.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")