ХАМЕЛЕОНИ Як вміло вбрання застаріле, І колір, і гаму, і тон, Міняє на нове незріле Звичайний хамелеон. Вони поміж нами уміло Міняють не тільки фасад, А й душі свої перепрілі Вивертають блиском тирад. Вони поміж нами – вже чесні, Вже влади співають мотив, І зиму змінили на весни, Хоч правді чинили спротив. Народе, до тебе звертаюсь, - Не дай обманути надій, Бо ті, хто доходив до краю, Готові лиш до протидій. Хоч їх поміж нас і багато, За правду мільйони стоять І вичистять набіло хату, Щоб знову неправду здолать. Вони поміж нас – редуценти... Хоч боляче це визнавати – Гріхів ще великі проценти Спокутою треба віддати.
|