Ой …
Ой Мамаю, Мамаю,
Чого в нас
немає?
Чому Доля
зажурилась
Та від болю аж
скривилась?
Що задумавсь?
Медитуєш?..
Я питаю ,ти – не
чуєш.
Бренькне в
трансі по струні,
Може в рідній
стороні
Звеселяться діти
Ті,що не
навчились жити…
Твої ж
бо,пісняре,
*гопака*ужарять…
Може досить
соплювати,
Та самим себе
картати?
Грай
,Мамаю,веселіш,
Закликай усіх у
кіш.
Чорна рада –
Брат за брата…
Виступаєм
рано-вранці
У
сорочці-вишиванці.
…Під дубком
Мамай дрімає,
Вип.*є чарочку,
куняє
В рідній
,затишній сторонці,
Де панує цезій,стронцій…
Гульк довкіл –
Немає сіл,
Розвалилась хата
– мати
Ще й життя
короткувате...
Залишились піч
та сінці –
Відгукніться УКРАЇНЦІ…
|