Прилетіла ластівочка стала щебетати, що робиться в нашім домі,стала вповідати. Пани чуби розпустили та й людей дивують, як уміють хвалитися, що гарно керують. Що наводять у країні лад та переміни, але люди не вбачають ніякої зміни. Щоби пани не казали, не пророкували, вони гарні законята собі поскладали. За портфелі свої владні,жадібно трясуться, на державній, як на власній реформі пасуться. Научились добре їсти,на м'ягкому спати, а на нарід Український,їм всім наплювати.
|