Скільки всяких в нас божків, а ще більше вчителів І з’являються якраз, коли вибори у нас. Безліч партій натворили, депутатів наплодили, А порядку і ума, як не було, так нема. Всіх стараються учити, до програми залучити. Рвуться всі саме туди, де смачніші пироги. Гей, ви всі, червоні, сині, помаранчеві чи білі! Не засиджуйтесь в кріслах, а ідіть в електорат. Депутате не барися. Ти ретельно придивися, Де живеш ти, що плануєш, чим ти в дійсності керуєш? Звідки взять, де залатати? Ти ж про нарід мусиш дбати. Доказать маєш нагоду, що ти обранець народу. Людям треба не слова, а хорошії діла. Не скликання та наради, а толкової поради, Де вода тече не днями, місяцями і роками З проржавілої труби. Депутате, йди туди! Нам не треба реферати, щоб конкретно доказати, Що за цю нічийну воду, ви візьмете із народу. А вода для нас, всі знають, і лікує і вбиває І не треба грип Н-5, щоб ми стали вимирать. А як вимруть всі то враз, депутатів зникне клас, Бо не стане дурня – брата, щоб кормити депутата. Маю я якраз нагоду, висловитись від народу. Нарід терпить до пори, тяжко падати з гори.
Міша, я дуже вам вдячна за підтримку. В мене є однодумці і це радує. Поповоду "змінювати" пане Вікторе, то як на мене, ми робимо все, що від нас залежить. Слово- закликає до дії.
Так, ми м'ягкі та терпеливі, особливо в рік кролика, але кожний терпець має кінець, а по поводу слова, то не погоджуся. Слово велика зброя. Словом можна вилікувати, але й можна вбити.
Власне, що слово може все, бо з нього світ зачався. Але сьогодні словами нічого не докажеш, на жаль. Потрібна дія. Навіть у поезії... "Вже пора, вже пора, вже пора Революцію душ розпочати, Щоби наша вкраїнсьна земля Більш не звалась страждальная мати." До речі, запрошую в неділю 22.05.11 в Тернопіль, де о 19.00 розпочнеться Всеукраїнська Всеношна - поетичний марафон - біля памятника Т.Г.Шевченку.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")