Що важливо ?
Не рахуй мені
осене років
Не нагадуй про
вік ти мені.
Так хотів би
назад зробить кроки
Та не зможу на
жаль уже, ні.
О життя. То
всього лише спалах.
Це є мить, що
не звично для нас.
А проводимо
часто в поталах
Здоганяючи
втрачений час.
У думках і
майбутнє й прожите,
Що ж є цінне у
кожному дні ?
Що важливе
потрібно зробити ?
Щоб не марно
прожити мені.
Чую голос з
глибинки серденька
Що важливо лиш
тільки одне –
Не забути про
землю, та неньку.
Бо все інше із
плином мине.
Та важливо
«Людиною» бути,
Ця чеснота – є
рідкість для нас.
За багатства
людські не забути,
Ми ж не купимо
ще один шанс.