О рідна мово українська,
Ти наче пісня материнська
Мені в колисці душу гріла
І на життя благословила.
Моя любов невідворотна,
Дзвінка, весела і скорботна,
Багатобарвна, невмируща,
Немов Дніпра вода цілюща
Чи на поверхні, чи на денці,
І на устах моїх, і в серці…
Ти, друже, також не сторонься
Її яскравої, як сонце.
20.09.11
|