Дякую,п.Романе!Людина має право думати, що вважає за потрібне, але подумайте, що дає гнів випущений нами у простір, тільки гнів помножений на гнів, який бумерангом вернеться до нас. Чи не краще товаришувати з добром і розмножувати його навколо себе.
"Не продайте свої рештки, За якусь там жменю гречки. "- пані Катрусю, ключові слова.Просто- таки треба пошити величезне полотнище і написати там Ваші слова. Або ще краще взяти гучномовця і пройтися всіма площаму людними.Може народ і втямить щось. Чітко Ви бачите ситуацію, п Катрусю- це добре! Але давайте в наступному вірші пропонуйте, як той вузел розвязати.
Щиро вдячна,п.Роксолано, за ваші слова, але то все емоції, які підігрівають наші бажання мати все і зараз. Наш гноблений і зневірений народ, просто не може втямити, як і куди йти, а особливо в цей тяжкий період шаленного буйства Мамони. Я не знаю, як розв'язуються вузли, але добре знаю, що нас спасе істинна і глибока віра в нашого, Творця, і всеобємлюща любов, які ми повинні творити і помножувати.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")