Помпезно в дім увійде любий син , Неначе в здивуванні , плеснувши в долоні : -А я то думав – ром пірата питиму один , Та тут родина ,як належить ,вповні .
І попливе розмова тихою,широкою рікою , При світлі канделябрів ,у теплі каміна й рому. Закрутимось у вальсі із принцесою –донькою І чуба сину я поправлю ,як царю -корону ...
Гарненько, родинно, але наведіть лад із ритмікою вірша.Впевнена, що тоді у Вас все зазвучить пречудово.У Вас є поетичний посил, але треба праці над віршем.
Дякую ,Роксано ! Але хто б мене цьому научив ,або ж де цьому вчитися ?
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")