Я вишию світ на сорочці для кожного сина. До чого там голка?- сама, мов стріла пронесусь Крізь білі волокна, немов Білобожа росина Вберу всі рефлекси...А з сонця впаде волосина, Злотаво проляже по грудях в молитві стежина, Між білого рясту прорветься солодка ожина, А я, там на гілці, пташиною стиха озвусь!
Бо хочу я пісню прадавню в полотнах звести. Промудрені символи стягую із ноосфер: Гнучкі безконечники, свастики, кола, хрести, На тло полотна щоб узори розквітлі вплести, Червоною стрічкою ниточки рух повести, Іще в передкроці надати їй право цвісти, Щоб доля вродилась і долю ніхто щоб не стер!
Це як у відомій пісні: сорочку мати вишила мені.... Так, колись казали, що на сорочці матері вишивають своїм синам майбутню долю. А ви, поетичними рядками, виплели справжню оду рушникові.
Тож бо і воно - Коменти ,як оди , а про вірші і слів не підберу . Чесно : Ви з сестрою -Наталею мені душу викрали віршами ,тільки в коментарях ... Багато є чудових авторів і віршів ,та чомусь галицькі дівчата - вуйкові з Коломиї -творці незамінимі .
О, як я люблю вишивати! Від цього процесу задоволення не менше, ніж від хорошого вірша. Дякую за гарну тематику. А код насправді дуже простий: чим кращий настрій, чим позитивніші емоції у вишивальниці - тим гарніша вишивка, тоді дивишся на таку роботу і набираєшся того позитиву.
Дякую ,тож вишивайте ,вкодовуйте усмішки і щастя в Долі , Щоб доброти ,та радості ,було у всіх краях доволі .
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")