Так ,пані Катерино -все повинно набувати форм ,удосконалюватися ,та тут проглядається деградація душ ,а не їх розвиток ( я не маю на увазі Нас ) Хоча ще вчора і я задніх пас .
Прекрасні у Вас тут ,Романе, ноти, дієзи і бемолі! Чудові пасажні розкоти образів.Треба це все повкладати на нотний стан....а може і не треба- хіба ритм надати... "Де серце в радісному щемі Не відаюче ритму й рим Творило сонячні поеми , Та залишалось молодим" - шедеврально!!!
Так ,Наталю з п*яних покосів все і розпочиналося ,але звернуло на ширшу дорогу . В черговий раз здивований , тепер Вашою рентгенівською прозорливістю !
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")