Не маю слів, щоб описати відчуття від прочитаного. Дуже гарно! Написано так заворожуюче, що ніби сам живеш у тому вірші, і все бачиш і чуєш. Браво!!!))))
Не берусь стверджувати, що я писав про нашого сучасника, але ви вірно підмітили саму суть проблеми, яка актуальна і нині - нам ще треба багато зробити, щоб стати повністю вільними.
Чудово! Читав із захопленням. Прошу пана Валерія вибачити, але я звернув увагу на 2 рядок у 2 стопі. Може спробувати - "Один з Варшави, другий із Москви." По мелодійності підходить краще, або ж вказати зміну наголосу у слові "другий". Та на все Ваша воля. Ще раз дякую за вірша. Отримав насолоду читаючи.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")