Мої думи неначе у хмарах зависли, Розтривожили небо, вагітне від злив. Моя Рідна, мене перепишеш у пісню? Бо в старій пісні надто бракує кисню, Між словами не простір - одні вузли...
Я не житиму тихо - бо я нестримна, Я безумно-шалена стихія вогню. В мене масок нема, бо не зношу гриму, Моє серце щораз вибухає в риму, А душа надто любить ходити в ню.
Коли душі приходять єдиним цілим - Всі стираються грані, а є лиш Суть. Коли поруч я - в спину тобі не вцілять, Бо прикрию крилом, у боях ледь зотлілим, І ми разом діждемось свою весну.
Я казала, прощатись пора настане, Коли в нашім мовчанні весь зникне сенс. Та сьогодні МИ є, хоч і десь за туманом, І твій голос ще досі мені гоїть рани, І я вірю, що зможу донести хрест!
|