зорі плакати не вміють, заборона – вічність дика, чорна і така безлика.
крапля-слізка, ту же злива, то марудствують поети, вже швиденько за сонети…
промінь кинула з думками - три рядки в іскристім ямбі- а поет за дифірамби.
два рядки хореєм в танці, а поет складає станси...
зорі весело моргають: бо поетів добре знають…
22.09.2012
|