Вже ніч надворі, весь світ спати лягає
І кожен в свій сон дорогу шукає
І хтось попадає на море на пляж
Для когось вся ніч неначе муляж
А в когось в вікно вже стукають сни
Та шепіт у вухо говорить прийди...
А хтось віпливає, і просто сідає
В своє НЛО, а потім літає....
Не бачучи в цьому нічого такого
Длякогось це мрія,але не для нього
Летить він крізь простір та крізь увесь час
Тай в космосі він літає не раз
Досліджує зорі ,планети, світи
Шукає себе й неможе знайти...
Ось знову у світ наш він ще раз родився
Вже виріс та поняв ,що знов загубився
Й багато житів прийдеться згадати
Щоб мрію свою колись відшукати
І знаю що правду знайти неможливо
Берукурс на Землю,чекаючи диво!
А тут уже місяць за обрій сідає
У серці щось коле,і тихо лякає...
Він знову у дома й не скаже нікому
Як довго літав в мовчані німому...
А 1 virchi Дуже дякую за розуміння! Хоча попереджаю мої вірші мають авторське право! Але якщо вом сподобалось в мене є ще!! )))
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")