Біль розлуки гіркий
Мов полин, мов полин.
І нема вороття.
Часоплин, часоплин.
Де ви творчості дні ?
Де потіхи сини ?
За вікном, за вікном
Самоцвіт чужини.
То ранковий туман,
То самотності дим.
І воркує зима:
Ти один, ти один…
Збайдужіле перо,
Покалічений птах.
Сива доле моя,
Ти мій зболений шлях.
Біль розлуки гіркий
Мов полин, мов полин.
І нема вороття.
Часоплин, часоплин.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")