ШЕВЧЕНКОВЕ ТЕПЛО У цьому світі, де кінця не видно строкатим ордам примайданних ревищ, єдине тішить, що погідно квітне і не тьмяніє сонце Кобзареве! Хай дні ясні або туманні ранки, хай зими теплі чи холодне літо – такої ще не виткано фіранки, щоб сонце те від мене затулити! Отож – квітує сонце самобутнє, І злободенне, і таке святкове... Що зцілює собою сірі будні п'янке тепло Тарасового слова...
|