На волю фантазію враз відпускаю, Що трапиться потім – ще не уявляю. Очікую музу, тому прислухаюсь, Ось прийдуть рядки, я таки сподіваюсь. В моменти такі мене ніч не приспить, Бо думки тісняться, надходять щомить, А як на папері вже ляжуть слова, Тоді час вже спати – болить голова. На серці так легко і дивно тоді, Неначе ходив босоніж по воді, А ніч все чекає – пора відпочить, Щоб сили набратись і знову творить.
|