Не клеяться слова.
Не пишеться мені, не клеяться слова,-
У послідовність тематичних буднів,
О, ці вірші мої, яка ж на вас я зла,
Що ви приходите в словесні муки.
Ви не питаєте: чи хочу я, чи ні,
Писати людям те, що їм не треба,
Ви не питали долю – серце потайне,-
Емоції в слова летіли з неба.
О, ці вірші, життєві муки ви мої,
Вузлами створені, неначе мітки,
Непопулярні вже римовані вірші,
Але я все пишу не знаю звідки…
Жовтень 2017 рік.
Ірина Пшиченко
|