Гнате, радила б Вам ще попрацювати над віршем. По-перше, перша строфа має теперішній час, друга - уже зазіхає на минулий. Наголос "марнА" + останній рядок має на стопу більше попереднього. "Усічення" кількості стоп - справа цікава, але в даному випадку Ваше паралельне римування не в*яжеться до такого кроку, тим більше при наявності невірного наголосу (див. вище) Намагайтесь уникати скорочених форм дієслів, вони не пасують мелодійності віршованого твору.
Тепер щодо змісту. Подумайте над "волі хіть".... Якщо Ви згадуєте Господа, то тут виникає асоціація віри, волі, свободи... натомість у вас вона вживається як "хіть".... але це вже суб*єктивне....
Ого, Софіє, розписалася! Не згодна з тобою щодо часів. Там навмисно минулий час. Типу хто коли заглядав у душу, що зараз намагається щось сказати. Розумієш? Щодо усічених форм, то у цьому вірші вони не так погано звучать. Про "марна" згодна. Але вірш мені дуже сподобався.
я мала на увазі усічення рядка, передостаннього..... Сама подивись!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")