Настільне світло, схоже щось на книгу, мабуть, Л. Г. у ніч вже не засне, в стакан із віскі кИдається крига, а погляд бродить в пошуку пенсне. Він на всю ніч відмовився від світу, каскад думок, сигари мертвий дим, в шибки маєтку стукотівся вітер, а наш герой блукав десь серед рим. Не зрозуміло, чи писав, чи мріяв, та очі щастям тішились безкрайньо, як молодий і втомлений англієць, закрив щоденник з титрами G.Byron.
Подумалося що у цьому вірші, частинка про тебе... Хоча не знаю який ти.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")