Восьмий клас.Олімпіада,
Шкандибаючи іду,
А у класі серенада,
Злий той сміх,як на біду.
Йду до школи з болем в серці,
А ще більше у нозі,
Я ще хочу бути в черзі,
І не мати костилі.
І прийшовши в школу твердо,
Йду у клас,а там вони,
Я,як той Джузеппе Верді,
Та про щастя є лиш сни!
|