Привітати рідну школу
З ювілеєм ми прийшли
І багато слів чудових,
В цю поезію вплели.
Наша школо, мила школо,
Дім добра і дім тепла.
Друзів ти широке коло,
Мрій завітних два крила.
Тебе любимо ми щиро,
Друга ненька ти для нас.
Процвітання зичим й миру
І добробуту всякчас.
Ти – найкраща наша школо,
Світ дитинства чарівний.
Світ науки, світ любові
І час юності – весни.
Тобі дякуємо школо,
Що даруєш нам знання,
Щоб життєвим нашим полем
Не пішли ми навмання.
Наша школо, гарна школо,
Хай у всьому таланить.
Зустрічай же, знову й знову,
Нових учнів восени.
|