Так промайнули непомітно 17 літ мого життя. А що позаду залишилось? Що полетіло в небуття? Куди поділись мої мрії? Й кохання першого сліди? Дитячі подруги незміні покинули на самоті. Я оглядаюсь у минуле, а там є щастя є і сум. І сльози чисто-кришталеві. І сміх дзвінкий не раз там був. Я оглядаюсь у минуле На ті події-чудеса. І любі памяті дрібнички. До них не буде вороття. Я оглядаюсь у минуле, Обличчя бачу вчителів. І очі тата, ласку мами, І мудре слово від батьків. Я оглядаюсь у минуле. І бачу там саму себе, Свої надії, сподівання. Все найдорожче-все моє!!! Я оглядалася і буду, Допоки крутиться Земля. Моє натхнення там і сила, І мудрість пращурів свята!!!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")