Мово моя українська! Втіха й розрада в журбі! Світло душі материнське, Чом же так важко тобі? В рідному домі зростала. Ніжна й невинна була. Цноту, як цвіт, розтоптали Хлопці з чужого села. Топчуть і далі. Плюндрують. Суржиком кличуть тебе. Все українське руйнують, Хтось до розбрату веде... Землю купують, освіту, Мові вже ріжуть косу! Голою пустять по світу, Слід заховають в росу! Брате!Вкраїнцю!Голота В наші краї забрела! То ж покажи де ворота Хлопцям з чужого села!
Якби була оцінка "надзвичайно" - я б її поставила. За те, що Ваша мова така жива, наче вихоплена із народного виру:"мові вже ріжуть косу", "хлопці з чужого села"... Таким, як Ви, її захищати!
Дійсно, що, часом, слід не сором'ячись показувати деяким діячам на ворота. Вірш сподобався непідробленою щирістю, занепокоєнням мовними справами у нашій країні.
Дуже гарно!!! Патріотичні теми дуже актуальні, адже, скільки ми б того не хотіли, ми завжди залишаємося з якимось "домішком". Тому так важливо про це писати, збуджувати людей на думку, на дію, на викорінення зайвого. Дякую!!!
Дякую Вам!Не зійшлись ми з вами у поглядах. Трохи шкода, але є надія, що у вас все попереду. Людина росте і вдосконалюється. Все з часом. Я теж колись мислила як Ви, а тепер інакше. Владимир Істархов "Удар русских Богов"- прочитайте, може, колись... Мій ентузіазм щодо сайту підупав...але ще раз дякую!Здоров’я всім і Вам, всього доброго!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")