шо ти маїш?
мам ви`но.
а, де маш?
в півни`ци.
де півни`ця?
надвурі`,
там, де ходят батярі`.
де сут діти?
в школі.
шо вуни` там роблят?
чукуляди дроблят.
де сте?де сте?
в По`льщи, в По`льщи.
чо- ни в Україні?
бу там - малі свині.
де тот чло`век?
де тот чло`век?
во- там сто`їт, во- там сто`їт.
а, де сто`їт? та, на кре`слі.
справляї нам сьвітло.
дивітся, шуби` ни впав,
бу там стуя`т мітли.
де сут вши`тки? де сут вши`тки?
де?- де? - на імпре`зі.
а, де- сто`нґи? а, де-сто`нґи?
стонґи-на бире`зі.
гло`ни, був на Лемкуви`ні.
гло`ни- значит рік ду то`го.
а, стрічав він там хлопця,
тако`го мало`го?
ни бу`тьти в убі`ді-
спав єм пу убі`ді.
пу убіді? пу пулу`дни-
шось ми било нудно.
хлопиц і`де по улі`ци.
шо он шука?
шу`ка лі`ци.
лі`ци- то упря`жа,
шуб тримати ко`ні.
які коні? та вуни`-
всі вже сут в загоні.
а, де єст руди`на?
та сидит при сто`лі?
а, де єст дити`на?
бі`гає на во`лі.
она при`шла ґу на`м.
а- ду нас?
так- ду вас.
а, де він?
іде` ку хи`жи.
то- ду ха`ти?
так- ду`дому,
і нисе` бонбо`н мало`му.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")