часосло`ва-слова в часі,
то є- дієслова`:
слова` , шу діют,
то - злодіют, то- благодіют.
буду`чий- той, шу бу`ди,
майбу`тній- той, шу маї бу`ти,
ну, як- буду, чи- як будиш,
чи - як буди, чи- буде`ме.
як буде`те, то й вуни бу`дут-
ту ни треʼ сваро`к і су`ду.
буду брав. - будиш брав?
буди брав, ту й буду я.
-а, та кайстра є твуя?
нє, али бу`димо брати.
-ту, бирі`т і йдіт ду хати.
ви бу`дити тожи брати?
-будут вуни`, ту - і ми.
ни чикаймо зими.
я си во`зьму. ти си возьмиш?
як він возьми, ту - і я.
а, ми возьмимо, бу- до`бри.
ну, як до`бри, ту бирі`т.
во такий вам дам утві`т.
бу`диш чика`в на нас в пуко`ю?
бу`ду. вже ни маю спуко`ю.
бу`дим сідіти на кре`слах.
а, де- ґє`рок?- ґєрок- в ша`фі,
там, де є всі дpугі ла`хи.
будиш вари`в зупу в пʼєцу?
ну, та буду, та - ни в ста`йни!
ну, ту зупа буде файна!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")