прикметники- придавники,
як малий чи виликий,
яко бідний чи багатий,
так як гpубий чи тункий,
як мулудий чи старий.
є багатий, є багатший,
є виселий і висільший,
як є грубий, ту є групший,
від мулудого є мулотший,
віт старого ше є старший,
а віт біднуго- біднійший,
а від мудруго- мудрійший,
а віт чорнуго- чурнійший,
від гулувного- гулувнійший,
а від частуго- частійший,
а віт скоруго- скурійший.
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 188 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")