Досконалість слова Слова досконалі Як думи дозрілі, Як стигле колосся, Як яблука спілі. Уквітчані в мрію, Рум’янцем налиті Слова досконалі Любов’ю сповиті. Слова досконалі В тремтінні зірниці, В духмяності меду, В смаку паляниці, У помаху смутку, З криниці печалі. Слова досконалі З далекої далі. Слова досконалі Уста це пророчі, Це крик у пустелі, Це дзвін серед ночі, Це гість незвичайний, Це звістка здалека. Вселяють надію Торкнутися неба.
|