Щось початок трохи запутаний, мабуть не для мого розуміння, але друга частина вірша і кінець особливо," вічні мамині слова", це як я розумію в порівнянні з мовою-чудесно!
Якове, і де ви цей весняний букет з волошкових слів по-назбирували. Мабуть, що прадавніми козацькими стежинами мандрували. Погодьтеся, що гарно написано! Величаво...
Погоджуся з Катериною! Перша частинка для мене була трішечки запутаною! Проте продовження... Немає слів.Чого варте лише "Вічні мамині слова…"Мені сподобалося
Пане Пилипе,дякую вам щиро.Сонце дарує тепло,хіба це не подарунок?Джерельна вода --це здоров*я,папороть цвіте --хіба не диво,Сула --це наша річка і за переказами військо Мазепи йшло на битву саме по нашій недригайлівській землі.В нас є і Мазепина гора,до речі таку назву має і моя збірка 2001 року.Наша мова --сонячна,тепла,чиста,як джерельна вода і має глибокі історичні корені...
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")