це як , - загубленим прожити
серед зірок вічність блукати
бо в руйнуванні не творити
й пусте базікання кохати .
мандрую я піском пустелі
виходжу в буряни осінні
просплю буття в чужій постелі
осліпленим у збайдужінні ...
написано року 2016
дня двадцять шостого місяця третього
|