На крилах пам’яті й любові
у дні веселі і сумні
лечу туди де в кожнім слові
без перешкод і метушні
звучать мелодій дивні ноти
слова не просто стоять в ряд
фантазій дух, душі польоти
і чистих дум легкий заряд.
У світ поезії на крилах
що підіймають до зірок
і я втону в рожевих хвилях
емоцій пік лише за крок.
Лечу туди де на папері
у крапках , комах і словах
оази рай серед пустелі
солодкий присмак на вустах.
|