- Винувата? -Ще й як!
та зоставимо дещо на
завтра. На нову розмову.
- Кажеш завтра?! Хай так
винуватець розбещений.
(А таки неповинна в цілому)
Я ніяк не збагну
забагато в тобі ж?!...
Чи замало чудних забаганок?
- Я тебе так люблю
але це не рубіж.
Бо ще більше любитиму в ранок.
|