каміння ніколи не впізнає дотику оголених перс діви, каміння ніколи не торкнеться стегон жінки, каміння ніколи... ніколи! каміння плаче несповненою легендою в монастирських мурах, бо майстер Маноле* впився (бідний) і забув, як тому слід, замуровати Анну. (зі страху) «дев’ять мулярів» повтікали котрі куда... (з пересердя) Анна втекла з героєм іншої легенди... щоранку, він (Маноле) клянетьмя зорями? що зловить і замурує «ту суку», але воно (каміння) не вірить. каміння знає що ніколи... *Маноле – герой румунської легенди, який замуровав свою кохану дружину в мур монастиря Арджеш.
|