Ви любите,коли до вас говорять, ви любите,коли вас розуміють, ви любите велику дуже волю- і ще,коли зігріти вас уміють. Ви любите ті вечори гарячі, обійми у садку і поцілунки, та часом хтось від цього навіть плаче,- за ці брудні й кривавії стосунки. Буваєте ласкаві наче квіти що доторкнешся і ви зразу розцвітете, а часом дуже буйні,наче вітер, із кривдою у серденьку живете. А часом вас чомусь так ображають, щось скажуть:ні "спасибі" ні пробачень, слова від вас за правду не вважають, а ці слова багато мають значень. Коли живете,біля вас і ми живемо, щодня за вами тягнемся,впадаєм,- і наче по слідам за вами йдемо, бо жити як без вас давно не знаєм. Усмішка ваша,наче сонце сяє, найваще горе може враз убити, за це,ми вас "кохані" і кохаєм без ласки вашої не можемо ми жити. Без вас любові в світі не буває, і що,скажіть,без вас ми в світі варті, до вас ми все найкраще відчуваєм серйозно кажу-без усмішки і без жартів. Я знаю,часом ми не розумієм, чого вам треба,ми ніколи не вгадаєм, і щось зробити ідеального не вмієм,- ви знаєте про це,і ми це знаєм. Цей вірш:про ту прекрасну половину, що з нами є всі дні і навіть-ночі, ви праві завжди,а десь наша знов провина, ми бачимо той сум,коли заглянем в ваші очі. На світі вічні ви,прекрасні,ідеальні, і що зробити,в нас погана поведінка, любити вас-це є талантом геніальним, усе кохання в світі-це є ніжне слово "ЖІНКА".
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")