"Відректися від тебе не можу, Бо несила од себе втекти..." - так і є.... не відпускають нас ті, від кого ми не можемо піти, а відректись тим більше...... ...колись подібний настрій і моєю рукою водив по папері... Даруйте за це... Сніг у твоїх очах. Хмари, низькі і сірі. Я – наче з клітки птах – в крилах не маю сили. Я упаду у сніг. Боже, як жити хочу! Вольною! Та на гріх не відпускають очі.
Ще прийде та мить, коли ви зможете втекти від себе і від нього, і то буде ваша перемога!І буде так! І прийде інший, кращий! і небудуть стежки вже пекти! До речі. я тут трохи не зрозуміла, про стужу і стежки.Успіхів!
Багатьом жінкам цей вірш зрозумілий і почуття знайоміі. Таке не напишеться, якщо не пережито і не відчуто серцем. Невеличкі поправки, якщо Ви, звичайно згодні із ними. Щоб не збиватися, у деяких рядках не вистачає складів, може так не збиватимемося: "Я чекаю НА тебе завжди.." "Що наладжую важко І довго..."
Ljuda - так тієї миті ж не хочеться. Як кажуть, - перемога в коханні - то поразка І кращого - не треба ...
Стужа і стежки, - та ж ні, Ви зрозуміли, чого печуть стежки. А печуть (гарячі) в стужу - то якогось роду оксюморон, протиставлення протилежного, тому я те вжила, люблю такі речі...
Тамара, тезка, - дякую, що примусили перевірити ритміку (то робити завжди лінь, поети - ще та ледач, не то що трудяги прозаїки )
Я змінила трошки інші рядки. Так що тепер з трискладового амфібрафію трішечки (на один посунутий наголос) вибивається тільки рядок із стежками в стужу, але той рядок люблю й міняти не хочеться, думаю, то можна допустити. Ще раз спасибі.
"Тут твоя територія впливу" - відразу прочитавши назву поспіхом натискуєш курсор, щоби побачити, що там приховано! І не помиляєшся - сподівання прочитати гарний твір виправдились! Дякую!
Життя стежками уперед крокує і кличе кожного із нас іти вперед , самі себе ми часто здоганяєм та не здогнати тільки в кожного майбутній день
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")