Кохання? пристрасть? що було? лиш не кажи: і те, і друге, будеш коханкою чи другом?, а може просто- у кіно?
Як хоч- тікай,тепер ти вільна, мов птаха линеш піруетом. Лише знайди, щоб із сюжетом, а то еротика суцільна!!!
Старі стосунки-анаграми, нових шукати?-ще аматор. Де режисер?хто оператор? Не хочу я нової драми..!!!
|