Як серце тисне і болить клубок у грудях, емоції злітають чорним вгору, пекучим шлейфом прокидаються у людях маленькі крапельки-це сльози... ...сльози горя.
Коли весь світ всміхається приємним, й шепочуть мрії, що тобі все вдасться, десь у душі інтимно-потаємні емоції у краплі... краплі щастя.
В тобі ж не так- усе проходить мимо, захочеш, і на "мокрий" важіль тиснеш, ти, мов найкраща трупа пантомимів, емоції показуєш навмисне..!
|