Я НЕ ОДНА ВЖЕ, НЕ ОДНА !
Я не лякаюсь вже дощів! Тепер у серці - ні краплини,
Бо віднайшла я Половину Своїй потомленій душі.
Хай вічність це "тепер" триває! Всі почуття згорну в клубок, Я кожен день, за кроком крок Любов'ю серце сповиваю.
Застигну в спраглості хвилин, Себе любов'ю напоївши, Вже не боюсь самотність тиші - В ній чути щастя мого плин!
Вже не лякає крок в безодню - Я не одна вже, не одна! Пірну в кохання аж до дна - В душі вагань не маю жодних.
Спиваю ніжності і ласки, Кохання - справді є святе! Спасибі Янголам за те, Що повернули мені щастя!
|