Іди лишень...Здіймай угору очі, елегії уяви розгортай! Замінюй тінь на образи. Досхочу будуй склепіння і виточуй Pай! Пoтрапить в об"єктив душі - крилечко, розфoкусується в мільйон пір"їн. Хтось вилетів уперше із гніздечка- в бурхливий плин прозорих пелерин. Підсвітить сонце контури багряно і оживуть об"ємами казки. Скульптури хмар виліплює старанно прозорий майстер- вітер - від руки. Купаються ангели в білопінні, пухнастий кіт біжить за мишеням. Зміняються картини швидкоплинні- написані нестриманим життям. Завжди хай вище ліній твого зору не зникнуть речі прОсті і важні. Хай часом погляд поринає вгору, аби здолати стезі поземні.
|